16 diciembre 2013

L'excés de sudoració o hipersudoració, és una afecció que provoca nombrosos trastorns a les persones que la pateixen . I és que l'excés de transpiració causa múltiples situacions incòmodes , el que pot desembocar en l'aparició de complexos en els pacients que pateixen una sudoració exagerada . El nostre cirurgià plàstic, el doctor Daniel García Paricio, aplica una tècnica que dóna uns resultats molt positius per controlar aquesta anomalia . La toxina botulínica és l'alternativa idònia a la cirurgia per solucionar aquest problema .

Per regla general, la hipersudoració sol aparèixer en els palmells de les mans i dels peus , així com en les aixelles . Tanmateix , pot sorgir en altres parts del cos , com al cap i la cara . L'eficàcia del Botox ® és que aconsegueix interrompre la hiperactivitat de les glàndules sudorípares , de manera que la transpiració es produeix a uns nivells normals . Com es realitza aquest procediment ? El cirurgià ha de realitzar una sèrie d'infiltracions a la zona afectada . Per a això , utilitza una agulla extremadament fina .

La toxina botulínica actua com bloquejant dels senyals químics que envien els nervis encarregats de controlar la sudoració . Aquest procediment es pot dur a terme amb una dosi mínima d'anestèsia local , excepte si s'aplica en les mans o els peus , ja que es tracta de zones més sensibles . En aquests casos , l'anestèsia és troncular . Un dels principals punts positius d'aquest tractament és que els pacients solen respondre satisfactòriament a ell sense presentar complicacions .

Amb aquest senzill mètode , s'aconsegueix millorar de forma notable la qualitat de vida de les persones que pateixen hipersudoració . Les millores que produeix l'aplicació de la toxina botulínica per controlar l'excés de transpiració són temporals . Els efectes del tractament que apliquem a la nostra clínica poden durar entre quatre mesos i un any , en funció de la zona i les característiques de cada cas .

Per exemple , en hipersudoració axil·lar la durada mitjana és de set mesos . Malgrat la novetat de la tècnica , el doctor García Paricio ha realitzat amb èxit nombrosos tractaments d'aquest tipus en la seva carrera com a cirurgià plàstic. El procediment és ràpid i no necessita hospitalització i els pacients perceben els resultats des del primer moment .

Pots demanar-nos més informació aquí

0 comentarios:

Publicar un comentario