20 marzo 2014

Unes proporcions harmòniques són les bases sobre les quals s'assenten els cànons de bellesa . Retornar la forma perduda a les mames és possible gràcies a la mastopèxia , una intervenció que permet elevar els pits perquè ocupin la seva posició ideal. Amb aquesta operació , a més , es recupera el volum perdut pel pas dels anys o per altres canvis fisiològics que succeeixen en l'anatomia femenina , com els embarassos i les variacions notables de pes , per exemple.

Encara que l'augment de pit i la liposucció són les operacions més demandades per les pacients en el gruix dels països , la veritat és que la popularitat del lífting de mames està creixent a passos de gegant . I és que els pits són una part del cos de les dones que concentren gran part de l'atenció a simple vista . No només el volum és important per lluir una silueta atractiva . La posició dels pits també és fonamental per tenir una imatge proporcionada i , per tant , bella .

Amb la mastopèxia , l'anatomia experimenta un rejoveniment immediat . Perquè unes mames ubicades en la seva posició idònia fan que el cos sembli més jove i saludable . Perquè els pits recuperin el volum perdut , el doctor García Paricio pot utilitzar el mateix teixit de la mama . D'aquesta manera , es crea una pròtesi natural amb la glàndula mamària , greix , teixit connectiu i dermis . En alguns casos , no hi ha teixit suficient per emprar aquesta tècnica , per la qual cosa cal recórrer a un implant mamari .

L'objectiu principal de la mastopèxia és elevar l'arèola i el mugró i reduir el teixit cutani de la mama . Així , es millora el volum , la forma i la turgència . Hi ha múltiples procediments per realitzar un lífting de mames . L'elecció del més adequat dependrà del volum i característiques dels pits . Respecte a les cicatrius residuals que queden després de l'operació , poden ser de tres classes : al voltant de l'arèola i el mugró , vertical (des de la arèola fins al plec submamari més l'anterior ) i horitzontal en el solc submamari .

Aquesta operació es complementa a la perfecció amb els augments de pit , el que ofereix al cirurgià un camp d'acció molt ampli. Donades les seves avantatges i l'escassa visibilitat de les cicatrius resultants , no és estrany que la mastopèxia sigui una intervenció cada vegada més demandada . Com a especialista en operacions mamàries , a més de cirurgia facial i liposucció, el doctor Daniel García Paricio l'aconsellarà sobre la tècnica més adequada per aconseguir uns pits ferms i correctament ubicats.

0 comentarios:

Publicar un comentario